AGÜ, Uluslararası Sıralamada Türkiye’de 1'inci / AGU Among The Most Impactful Universities Worldwide

AGÜ, THE Toplumsal Etki Sıralaması’nda 101-200 bandında yer aldı.

AGU ranked Top 200 in the latest THE University Impact Ranking.

Tags: 

İşletme Mezunu, Lojistik Sektöründe Çalışmaya Başladı / A Graduate of Business Administration, Now Works in Logistics

İşletme mezunu Ahsen Tevrizci, Boytrans’ta çalışmaya başladı.

Ahsen Tevrizci who graduated from the B.A. works now at Boytrans.

Tags: 

Sağlık Çalışanlarına 3D Yazıcılarla Destek / Health Workers Supported with 3D Printing

Makine, Endüstri Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerinin üç boyutlu yazıcıları ile sağlık çalışanları için 7 gün 24 saat maske ve yüz siperliği üretilmeye başlandı.

Face masks and shield are being produced 24/7 with the 3D printers belonging to the departments of the Mechanical and Industrial Engineering and Architecture.

Tags: 

AGÜ'de Uzaktan Eğitime Geçiş Süreci Webinarları / Online Education Webinars at AGU

AGÜ Uzaktan Eğitim Çalışma Takımı, Covid-19 salgını nedeniyle, uzaktan eğitime geçiş sürecini akademisyenlere yönelik düzenlenen webinar serisiyle aktardı.

The AGU Online Education Task Force managed the transition to online education due to the Covid-19 pandemic with webinars addressing academics.

Tags: 

Koronavirüs Hücreye Nasıl Giriyor ? / How Does Coronavirus Gets into Cells?

Dr. Öğretim Üyesi Oktay İ. Kaplan, Sars Cov-2 virüsünün insan hücresine nasıl girdiğini ve Covid-19 teşhisinin nasıl konulduğunu hazırladığı videolarla anlattı.

Dr. Kaplan prepared a video in which he touched upon the search of the Sars-CoV-2 virus, for host cells to replicate, what it does inside the cells, and diagnosis of the Covid-19.

Tags: 

Online Kariyer Sohbetleri / Career Talks Now Online

Kariyer ve Profesyonel Gelişim Merkezi, Covid-19 salgını döneminde Kariyer Gelişimi Eğitimlerinin yanı sıra, Kariyer Sohbetleri Serisini de aralıksız sürdürdü.

Career and Employability Office has ceaselessly organized Career Development training sessions and Career Talks seminar series during the Covid-19 pandemic.

Tags: 

Birlikte Başar / Prevail Together

Hayatta bir şeyleri başarmanın ne kadar zor olduğunun hepimiz farkındayız. Özellikle bir şeyi tek başımıza yaparken karşılaştığımız zorluklar daha fazla olur hep.

We are all aware of how difficult it is to achieve something in life. Especially when we do something on our own, difficulties are always more.

Tags: 

Online Egzersiz Saati / Online Exercise Hours

BESYO, "Evde Kal, Hareketsiz Kalma" sloganıyla evlerinden çıkamayan öğrenciler ve aileleriyle üniversite personeli ve aileleri için Zoom'da canlı egzersiz dersleri başlattı.

The School of Physical Education and Sports has initiated live exercise sessions via Zoom with the motto "Stay Home, Stay Active" for students, university staff, and their families.

Tags: