You are here

Online Kariyer Sohbetleri / Career Talks Now Online

AGÜ Kariyer ve Profesyonel Gelişim Merkezi, Covid-19 salgını döneminde Kariyer Gelişimi Eğitimlerinin yanı sıra, Kariyer Sohbetleri Seminer Serisini de aralıksız sürdürdü.

Kariyer Sohbetleri Seminer Serisi bu süreçte çevrimiçi platformlar aracılığıyla öğrencilerle buluştu.

Online sohbetlere, Microsoft’ta yazılım mühendisi olarak çalışan Abo Hoseini’nin yanısıra Hızıroğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Hızıroğlu ile Aselsan’da mühendis olarak görev yapan ve aynı zamanda AGÜ Mezunu olan Şükrü Yasin Güven konuk olarak katıldı.

Konuşmacılar, yazılım devlerinin işe alım süreçleri, kültürel farkındalık, değişen dünyada sektörler arası çalışabilmek, öğrenmeye açık olmak, üniversite eğitimi sırasında kişisel yetilerin geliştirilmesinin önemi gibi konulara değindi ve kişisel tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı.

The AGU Career and Employability Office has ceaselessly organized Career Development training sessions and Career Talks seminar series during the Covid-19 pandemic.

The Career Talks have been delivered to students via online platforms during this time.

Among the guests of online talks were Abo Hoseini, software engineer at Microsoft, Metehan Hızıroğlu, board member of Hızıroğlu Holding, and Şükrü Yasin Güven, engineer at Aselsan and recent AGU graduate.

Speakers shared their personal experience and addressed various issues such as recruitment processes of software giants, cultural awareness, working across sectors in a changing world, being open to learning, and importance of developing personal skills during university education.

Share