You are here

Online Egzersiz Saati / Online Exercise Hours

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından "Evde Kal, Hareketsiz Kalma" sloganı ile evlerinden çıkamayan öğrenciler ve aileleri ile üniversite personeli ve aileleri için Zoom üzerinden canlı egzersiz dersleri başlatıldı.

Öğretim Görevlisi Hülya Öztürk’ün yürüttüğü derslerde, Covid-19 nedeniyle evden çıkamayan ve hareketsiz kalan bireylere yönelik farklı kas gruplarına hitap eden evde yapılabilecek egzersiz dersleri veriliyor.

Haftanın 3 günü birer saat süreyle Zoom üzerinden gerçekleştirilen yayınlarda karın, kalça-bacak, kol-göğüs, sırt-bel ve genel egzersiz çalışmalarına yer veriliyor.

The School of Physical Education and Sports has initiated live exercise sessions via Zoom with the motto "Stay Home, Stay Active" for students, university staff, and their families who stay at their homes.

Instructor Hülya Öztürk hosts the exercise sessions for various muscles to keep them working while people are at home and get inactive due to the Covid-19 pandemic.

Sessions are held three times a week for one hour via Zoom and include stomach, hip-leg, arm-chest, back-waist and general exercises.

Share