You are here

AGÜ'de Güz Fest I AGU's Fall Fest

Festivalde kulüp tanıtımlarından atölye çalışmalarına, konserlerden DJ performanslarından çeşitli spor turnuvalarına kadar çeşitli etkinliklere yer verildi.

Festival, ilk olarak kulüp tanıtımları ve atölye çalışmalarıyla başladı. Bu etkinlikte özellikle üniversiteye bu yıl yerleşen öğrencilere kulüpler tanıtıldı, kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Daha sonra sırasıyla Şarampol adlı Rock müzik grubunun, AGÜ Müzik Grubu’nun verdiği konserler ve DJ performansı ile devam eden festivalde öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Festival ile aynı anda devam eden çeşitli spor turnuvalarına da öğrencilerin ilgisi fazlaydı. Etkinlikler ve spor turnuvalarına Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu da katılarak, öğrencilere destek verdi.

The festival featured various activities from club promotions and workshops to concerts, DJ performances and various sports games.

It started with club promotions and workshops which aimed to promote the university clubs to the newly-admitted students and present their activities.

Then followed concerts of Şarampol rock band and AGU Music Group and a DJ performance during which students had great fun.

Various sports tournaments carried out simultaneously also attracted great interest. Rector Prof. İhsan Sabuncuoğlu joined these tournaments too and showed his support to students.

Share