You are here

AGÜ Yayınlarından Bir Eser Daha I Another Book by AGU Publications

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Alper Uğraş’ın yazdığı, “Ağırlık Antrenmanları ve Zindelik” adlı kitap yayımlandı. AGÜ Yayınlarından çıkan eser okurlarını yönlendirerek, sporun günlük hayattaki rolü hakkında etkili kararlar alabilmeleri açısından önemli bir kaynak olacak.

Doç. Dr. Alper Uğraş’ın “Ağırlık Antrenmanları ve Zindelik” adlı kitabında zindelik ve kuvvet antrenmanları, esneklik çalışmaları, beslenme ve performans, farklı spor dallarına özel programlar ile spor yaralanmaları ve ilk yardım konularında teorik ve pratik bilgilere yer verildi.

Önemli bir eser olan “Ağırlık Antrenmanları ve Zindelik” adlı kitap, tüm üniversite kütüphanelerinde yerini alacak.

Doç. Dr. Uğraş’ın “Temel Basketbol” ve “Basketbolun Bilimsel Yönü ve Antrenörlük” adlı kitapları AGÜ Yayınlarından geçen yıl yayımlanmıştı.

Assoc. Prof. Alper Uğraş, Director of the School of Physical Education and Sports (BESYO), had his new book “Ağırlık Antrenmanları ve Zindelik” (Weight Training and Vitality) published. The work was published by AGU Publications and will guide readers on how to take effective decisions about the role of sports in their daily lives.

Assoc. Prof. Alper Uğraş' new book “Ağırlık Antrenmanları ve Zindelik” (Weight Training and Vitality) features theoretical and practical information on vigor, weight and flexibility training, diet and performance, special programs tailored for various sports, sports injuries and first aid.

“Ağırlık Antrenmanları ve Zindelik” (Weight Training and Vitality), an important publication in the field, will be on the shelves of all university libraries.

Assoc. Prof. Alper Uğraş' previous books “Temel Basketbol” (Basics of Basketball) and “Basketbolun Bilimsel Yönü ve Antrenörlük” (Scientific Side of Basketball and Coaching) were also published by AGU Publications last year.

Share