You are here

“Geleceğe Dair Yeni Perspektifler” Semineri I “New Perspectives for Future” Seminar

Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Nevşehir Doğa Koleji’nde lise öğrencileriyle biraraya gelerek, dünyadaki hızlı değişimi, bu değişimin eğitim alanındaki etkisini anlattı.

Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu, Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan Nevşehir Doğa Koleji’nin düzenlediği “Geleceğe Dair Yeni Perspektifler” konulu girişimcilik seminerine davetli konuşmacı olarak katıldı.

Çok sayıda lise öğrencisi, veliler ve öğretmenlerin katıldığı seminerde “Dünya Hızla Değişiyor Peki, Siz?” başlıklı sunum yapan Prof. Dr. Sabuncuoğlu, öğrencilere geleceğin meslekleri, kariyer ve üniversite seçimi konusunda önerilerde bulundu.

Dünyanın hızla değişmekte ve gelişmekte olduğunu belirten Sabuncuoğlu, bu değişime herkesin, özellikle de gençlerin ayak uydurması gerektiğini vurguladı.

Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Sabuncuoğlu, sorular üzerine Abdullah Gül Üniversitesi hakkında da bilgiler verdi.

Öğrenciler ve okul yönetimi Sabuncuoğlu’na konuşmasından dolayı, günün anısına teşekkür plaketi ve çiçek vererek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Rector Prof. İhsan Sabuncuoğlu met with high school students of Nevşehir Doğa Schools and talked about the fast change in the world and its effects on the education.

Rector Prof. İhsan Sabuncuoğlu was the guest speaker of the entrepreneurship seminar on “New Perspectives for Future” organized by Nevşehir Doğa Schools, one of the leading Turkish education institutions.

Addressing many students, parents and teachers, Prof. Sabuncuoğlu presented “The World Is Changing Fast, What About You?” and advised on future jobs, career and university choices.

Answering students’ questions, Sabuncuoğlu gave information about about AGU. Students and school management presented a thank you plaque and flowers to Sabuncuoğlu to mark the day and took souvenir photos with him.

Share