You are here

Rektör Sabuncuoğlu’ndan Almanya’ya Çalışma Ziyareti I Rector Sabuncuoğlu Made a Business Visit to Germany

Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Almanya’ya çalışma ziyareti yaparak, Berlin Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen “Akıllı Sistemler ve Sürdürülebilirlik” konulu toplantıya katıldı.

Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu toplantıda, Berlin Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Christian Thomsen ve Türk akademisyen Prof. Dr. Şahin Albayrak ile de görüşmeler gerçekleştirdi.

Toplantının ardından DAI-Labor Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi'ni ziyaret eden Prof. Dr. Sabuncuoğlu, merkezin kurucusu, Almanya tarafından Federal Liyakat Nişanı ile ödüllendirilen Prof. Dr. Şahin Albayrak ve ekibi ile biraraya geldi.

Sabuncuoğlu DAI-Labor Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi'nde, Prof. Dr. Şahin Albayrak ve ekibi tarafından tasarlanan akıllı araçları inceledi.

Rector Prof. İhsan Sabuncuoğlu made a business visit to Germany and joined the "Smart Systems and Sustainability" convention held at the Technical University of Berlin.

Rector Prof. Sabuncuoğlu met with Prof. Christian Thomsen, Rector of the Technical University of Berlin, and with Prof. Şahin Albayrak who is a Turkish academic.

Following the meetings, Prof. Sabuncuoğlu visited DAI-Labor, a R&D and Innovation Center, and talked with Prof. Şahin Albayrak, the founder of the center and holder of the Federal Cross of Merit, and his team.

Sabuncuoğlu examined smart applications designed by Prof. Şahin Albayrak and his team at DAI-Labor.

Share