Öğrencilerden Büyük Başarı

Dünyanın dev inşaat firmalarından Rönesans Holding tarafından, üniversite öğrencilerine ‘sürdürülebilirlik’ kültürünün kazandırılması amacıyla düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına ekip olarak katılan AGÜ öğrencileri, Mühendislik dalında birinci oldu. Öğrenciler ödüllerini, ünlü biyolojik mimar Michael Pawlyn’dan aldı.

Tags: 

Vefat ve Başsağlığı

11. Cumhurbaşkanımız ve Abdullah Gül Üniversitesi Destekleme Vakfı'mızın (AGÜV) Onursal Başkanı Sayın Abdullah Gül’ün ve AGÜV Mütevelli Heyeti Üyesi Sayın Macit Gül’ün muhterem babaları ile AGÜV Mütevelli Heyeti Üyeleri Ahmet Münir Gül ve Mehmet Emre Gül’ün kıymetli dedeleri Hacı Ahmet Hamdi Gül vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine en derin taziyelerimizi sunarız.

Tags: 

AGÜ-Azerbaycan Üniversiteleri İşbirliği

Abdullah Gül Üniversitesi ile Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı bünyesinde kurulan uluslararası ilişkiler üniversitesi olan ADA Üniversitesi arasında kapsamlı bir anlaşma imzalandı.

Tags: 

“Kariyer Mutfağı” İş Deneyimi Buluşması

Sümer Kampüsü'nde düzenlenen “Kariyer Mutfağı-Firmalarla Buluşma” adlı İş Deneyimi (staj) Fuarı'nda öğrenciler, iş dünyasının önde gelen firmalarının yöneticileri ile bir araya gelme fırsatı buldu.

Tags: 

AGÜ Akademi'den Girişimcilik Eğitimi

AGÜ Akademi ile Kayseri İŞKUR ve KOSGEB İl Müdürlükleri arasında imzalanan "İşbirliği Protokolü” çerçevesinde iki grup halinde "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" yapıldı.

Tags: 

Doç. Dr. Güngör’e Genç Bilim İnsanı Ödülü

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çağrı Güngör, Bilim Akademisi tarafından ‘Genç Bilim İnsanları Programı (BAGEP) 2017’ ödülüne layık görüldü.

Tags: 

Google’dan AGÜ'de “Dijital Atölye” Semineri

Google tarafından Türkiye’ye özel içerikle geliştirilen Dijital Atölye eğitimlerinin ilki Kayseri’de AGÜ'de yapıldı. Eğitimlere en çok öğrenciler ilgi gösterdi.

Tags: 

Bellona AGÜ Spor, EuroCup'ta 2'nci Oldu

Bellona AGÜ Spor, 2016-2017 EuroCup Women mücadelesini ikincilikle noktaladı. Kayseri ekibi, 2012 ve 2013’ün ardından 3. defa ikincilik elde etmiş oldu.