AGÜ'den Türk ve Dünya Üniversitelerinde Bir İlk

Abdullah Gül Üniversitesi, Türk ve dünya üniversitelerine örnek ve model olacak bir uygulama başlattı. Bu uygulama ile öğrencilere mezun olurken ‘Non-Academic Transcript’ (NAT) adı altında ayrı bir transkript verilecek.

Tags: 

AGÜ'de 2. Girişimcilik Yarışması

Endüstri Mühendisliği ve İşletme Bölümü ile KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmada öğrenciler, hazırladıkları iş fikirleri projeleri ile yarıştı. Dereceye giren öğrenciler, KOSGEB'den proje desteği kazandı.

Tags: 

Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı

Abdullah Gül Üniversitesi, Kayseri Sanayi Odası işbirliğiyle, Ar-Ge ve tasarım, yenilikçilik, marka yönetimi konularında sanayicilere destek sağlayacak.

Tags: 

Çocuk Üniversitesi’nden Yaratıcı Drama Atölyesi

Atölye, çocukların kişiliklerinin ve yaratıcılık becerilerinin ve hayal güçlerinin gelişmesine, yeteneklerinin ortaya çıkmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlendi.

Tags: 

Genç Mimar Adaylarından Hollanda’ya Teknik Gezi

Mimarlık Bölümü tarafından, öğrencilere yönelik Hollanda’ya teknik gezi düzenlendi. Gezide öğrenciler, mimari yapıları ve restorasyon örneklerini yerinde inceledi.

Tags: 

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri

AGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından "Kütüphaneler Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Tags: 

AGÜ Yayınlarından Basketbola İki Önemli Eser

Doç. Dr. Alper Uğraş’ın yazdığı ve AGÜ Yayınlarından çıkan iki önemli eser, amatörlere ve profesyonellere önemli bir kaynak olacak.

Tags: 

Erkek Futsal Takımı ÜNİLİG’den Kupayla Döndü

AGÜ Erkek Futsal Takımı, katıldığı Türkiye Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) 2. Lig Erkek Futsal Turnuvası’ndan 3’ncülük kupasıyla döndü.

Tags: