Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi Törenle Açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sümer Kampüsü içindeki Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılış törenine katıldı.

Tags: 

11. Cumhurbaşkanı Gül, AGÜ'de Derse Katıldı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AGÜ'de benzeri hiçbir üniversitede olmayan, küresel sorunların tartışıldığı “AGÜ Ways” adlı derse katıldı. Gül derste, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Tags: 

Geleceğin Mühendislerinden Dubai’ye Teknik Gezi

Abdullah Gül Üniversitesi Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, oradaki projeleri yerinde inceledi.

Tags: 

AGÜ’de Öğrenci Konseyi Seçimi

Sümer Kampüsü’nde yapılan seçimlerle fakülte ve bölüm temsilcileri belirlendi. Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen seçimde, adaylar temsilci olmak için yarıştı.

Tags: 

“Çengname” Konseri'ne Büyük İlgi

Türk kültürüne ait kaybolan enstrümanları yeniden Anadolu’ya kazandırılmasını amaçlayan Abdullah Gül Üniversitesi’nde “Çengname” adlı konser düzenlendi.

Tags: 

Doç. Dr. Keçeci’nin Kitapları “Çok Satanlar” Listesi’nde

AGÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Faruk Keçeci’nin, Robotik Mühendisliği Serisi kitaplarının elektronik versiyonları, en çok indirilen kitaplar arasında yer aldı.

Tags: 

TEB Kadın Akademisi Eğitim Programı

Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle, TEB Kadın Akademisi ve TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen “Kadın Akademisi Eğitim Programı” Sümer Kampüsü’nde yapıldı.

Tags: 

Teknoloji Transfer Ofisi'nden Eğitim Semineri

Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen “Girişimciler ve Akademisyenler İçin Endüstriye Yönelik Devlet Destekleri ve Uygulama Örnekleri” konulu seminer, Yrd. Doç. Dr. Ali Duran’ın sunumuyla AGÜ Sümer Kampüsü’nde yapıldı.

Tags: