Kayseri’nin Hayali AGÜ’de Konuşuldu

VitrA tarafından organize edilen ve kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi “VitrA ile Kentin Hayalleri” panel serisi İzmir, Ankara ve Adana’dan sonra Kayseri’de Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Tags: 

Çocuk Üniversitesi’nden Kod Yazma Eğitimi

Çocuk Üniversitesi tarafından, Bilişim, İnovasyon, Girişimcilik, Sağlık, Eğitim ve Spor Derneği (BİGSESDER) katkılarıyla yaklaşık 100 çocuğa kod yazma eğitimi veriliyor.

Tags: 

Central Washington ile İşbirliği Anlaşması

Uluslararası işbirliklerini geliştirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında AGÜ ile Central Washington Üniversitesi (CWU) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Tags: 

"4. Sanayi Devrimi'ni Yakalamalıyız"

Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Endüstri 4.0 olarak adlandırılan 4. Sanayi Devrimini çok önemsediğini belirterek, “Bu akımı yakalamamız lazım” dedi.

Tags: 

Slovenya Büyükelçisi’nden Ziyaret

Slovenya Ankara Büyükelçisi Igor Jukic ile Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Slovenya’daki üniversiteler ile ortak çalışmalar yapabilmek için görüşmelerde bulundu.

Tags: 

“Zaman İçinde Kayseri” Sergisi

Kayseri kültürünü yansıtan birçok günlük yaşam eşyasından oluşan koleksiyon, AGÜ Sümer Kampüsü'nde meraklılarının beğenisine sunuldu.

Tags: 

Yapı Kulübü Turkeybuild Fuarı’na Katıldı

Yapı Kulübü öğrencileri, İç Anadolu Bölgesinin en büyük yapı fuarı olan ve Ankara’da yapılan 29. Yapı Fuarı’na (Turkeybuild) katıldı.

Tags: 

Eğitim Fuarında AGÜ'ye Büyük İlgi

Kayseri’de Ommer Otel'de düzenlenen Educaturk Eğitim fuarında veliler, rehber hocalar ve öğrenciler Abdullah Gül Üniversitesi’nin standına büyük ilgi gösterdi.

Tags: