AGÜ, En Başarılı 10 Üniversite Arasında

Abdullah Gül Üniversitesi devlet üniversiteleri arasında, birçok bölümü ilk 5’te olmak üzere en başarılı ilk 10 üniversite içinde yer aldı.

Tags: 

Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması

Anket sonuçlarına göre, devlet üniversiteleri arasında Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) en yüksek memnuniyet oranına sahip 3’ncü üniversite oldu.

Tags: 

AGÜ'ye Uluslararası Öğrenci İlgisi

Abdullah Gül Üniversitesi'ne 100’den fazla ülkeden çok sayıda yabancı öğrenci, lisans eğitimi için başvuru yaptı. Bu yıl gelecek öğrencilerle birlikte 5 kıta ve 45 ülkeden uluslararası öğrenciler AGÜ''de öğrenim görecek.

Tags: 

Sümer Kampüsü Aday Öğrencilerin İlgi Odağı

AGÜ Tanıtım Günleri'nde üniversite adayları hem tanıtım günlerine hem de Sümer Kampüsü'ne yoğun ilgi gösterdi. Yıl boyunca binlerce aday öğrencinin gezdiği Sümer Kampüsü'nü tanıtım günlerinde ise 30 ilden yaklaşık 750 kişi ziyaret etti.

Tags: 

AGÜ Öğrenme Sürecini Dersliklerin Dışına Çıkarıyor

AGÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü, öğrenme sürecini dersliklerin dışına çıkarıyor. Bölüm öğrencilerini hem ikinci sınıftan itibaren iş ve sanayi dünyası ile tanıştırıyor hem de yurt dışında staj imkanı sağlıyor.

Tags: 

Geleceğin Oyun Programcıları Yetişiyor

Abdullah Gül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, daha birinci sınıfta “Programlamaya Giriş” dersi kapsamında oyun programlayarak kod yazmayı öğreniyor.

Tags: 

Suriyeli Çocukların Gözünden Kayseri

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ve Kocasinan Belediyesi tarafından, Suriyeli mültecilerin çocuklarının, çevrelerine uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Tags: 

Gençlik Fabrikası'ndan “İş’te Gençlik” Projesi

Genç işsizliğine alternatif çözümler geliştirilmesini ve bu alanda Avrupa Birliği ve Türkiye'deki kurumlar arasındaki işbirliğini desteklemeyi amaçlayan "İş'te Gençlik" projesi kapsamında eğitmenler Abdullah Gül Üniversitesi’nde yetiştiriliyor.

Tags: