AGÜ Tanıtım Günleri Başlıyor

Tanıtım günleri, 18 Temmuz’da başlıyor. 2 Ağustos tarihine kadar devam edecek tanıtım günleri 09.00 ile 19.00 saatleri arasında, Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Tags: 

Fatih Karamancı AGÜ Talks’a Konuk Oldu

Karamancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Abdullah Gül Üniversitesi’ni Destekleme Vakfı (AGÜV) Üyesi Fatih Karamancı ile İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, AGÜ Talks söyleşi dizilerinin konuğu oldu.

Tags: 

Rektör Sabuncuoğlu, ‘Asya Üniversiteler Zirvesi’nde

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Hong Kong’ta düzenlenen ve 25. yılını kutlayan Asya Üniversiteler Zirvesi'ne (Times Higher Education Asia Universities Summit 2016) katıldı.

Tags: 

AGÜ, Akademik Teşviklerde Birinci Sırada

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) akademik teşviklerde devlet üniversiteleri arasında ilk sırada yer aldı.

Tags: 

"Üniversiteye Doğru" Seminerleri

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, yaklaşan üniversite tercihleri öncesi, TED (Türk Eğitim Derneği) Kayseri Koleji’nde üniversiteye hazırlanan aday öğrencilere “Üniversite tercihleri ve meslek seçimi” konulu seminer verdi.

Tags: 

Çocuk Üniversitesi’nden Hukuk Atölyesi

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Çocuk Üniversitesi tarafından düzenlenen Hukuk Atölyesi’nde çocuk hakları anlatıldı.

Tags: 

Mültecilerin Sorununa Kültürel Yaklaşım

Mimarlık Fakültesi, Suriyeli mültecilerin topluma ve çevreye uyum sorunlarını kültürel iletişim ve etkileşimle çözülmesine katkı sağlayacak.

Tags: 

EuroCup’taki Rakiplerimiz Belli Oldu

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün (AGÜ Spor), EuroCup Women 2016-2017 sezonu gruplarındaki rakipleri belli oldu.

Tags: