AGÜ’de İşyeri Deneyimi Bilgi Günü

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından düzenlenen “İşyeri Deneyimi Bilgi Günü” etkinliği, aralarında ASELSAN, ROKETSAN, IBM, TAV İnşaat gibi iş dünyasının çeşitli sektörlerinden bir çok önemli firmayı öğrencilerle buluşturdu.

Tags: 

AGÜ'lü Akademisyenlere İki Ödül

Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Çağlayan fizik alanında BAGEP ödülü kazanırken, Araştırma Görevlisi Yağmur Kiraz’a da Uluslararası Sağlık Güvenliği Üyelik Ödülü verildi.

Tags: 

Ar-Ge Ofisi'nden Bilgi Günü

Ar-Ge ve Yenilik Ofisi tarafından öğretim üyelerine yönelik Katip Çelebi-Newton Fonu Bilgi Günü düzenlendi. Bilgilendirme toplantısına British Council Ankara Yetkilisi İrem Aktaşlı konuşmacı olarak katıldı.

Tags: 

AGÜ Spor Yarı Final Oynadı

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor), Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2015-2016 sezonunda yarı final oynadı.

Tags: 

Gençlere Yurtdışı Fırsatları

Gençler için gençlerle birlikte daha iyi bir topluma vizyonu ile yola çıkan AGÜ Gençlik Fabrikası, 50`den fazla ülkede 200`den fazla kurumla stratejik işbirliği yaptı.

Tags: 

Akreditasyon Çalışmaları Başladı

AGÜ akreditasyon çalışmalarını başlatarak, Türkiye’deki tüm üniversiteler içinde daha kuruluş aşamasında akreditasyon için start veren ilk üniversite oldu.

Tags: 

1. Yaşam Bilimleri Sempozyumu

Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Baran, istatistiksel verilere göre, kanserin son 15 yılda insan ölümlerinden sorumlu 4’ncü hastalıktan 2’nci hastalığa geldiğini söyledi.

Tags: 

AGÜ’de Sumo Robotları Yarıştı

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) “Sumo Robot” yarışması düzenlendi. Yarışmada, öğrenciler tarafından tasarlanan, adını Japon “Sumo” kültüründen alan robotlar birbirilerini “Dohyo” adı verilen pistten atmak için mücadele etti.

Tags: