Malezya ve Singapur Üniversiteleri ile İşbirliği

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Malezya ve Singapur’daki çeşitli üniversitelerle İşbirliği yapacak. Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve beraberindeki heyet, Malezya ve Singapur’a giderek, çeşitli üniversiteleri ziyaret edip, işbirlikleri ve ortaklıklar için görüşmelerde bulundu.

Tags: 

AGÜ Spor, EuroCup'ta Yarı Final Oynadı

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor), EuroCup Women 2015-2016 sezonunda yarı final oynadı. Kırmızı-beyazlı ekip, çeyrek finalde bir diğer Türk takımı Beşiktaş’ı eleyerek yarı finale yükseldi. Kayseri temsilcisi yarı finalde ise Fransız ekibi Tango Bourges Basket ile karşılaştı.

Yarı final eşleşmesinde 22 Mart Salı günü Kayseri'de oynanan ilk karşılaşmada Fransız temsilcisi Tango Bourges Basket sahadan 68-55'lik skorla galip ayrıldı.

Tags: 

Yrd. Doç. Dr. Mutlugün GYA Üyeliğine Seçildi

AGÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Evren Mutlugün Küresel Genç Akademi üyeliğine seçildi. Yrd. Doç. Dr. Mutlugün, Akademi üyeliğine, birçok üstün nitelikli bilim insanı arasından seçildi.

Tags: 

AGÜ'de Girişimcilik Projeleri Yarıştı

Endüstri Mühendisliği Bölümü, Kayseri Ticaret Odası, KOSGEB İl Müdürlüğü, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Kayseri Genç Girişimciler Kurulu işbirliğiyle düzenlenen programa, öğrenciler, akademisyenler ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Tags: 

AGÜ - Maastricht Arasında İşbirliği

AGÜ ile Hollandanın ilk ve Avrupanın en köklü yönetim bilimleri okullarından biri olarak kabul edilen Maastricht Yönetim Bilimleri Okulu arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Her iki üniversite ortak master ve doktora programları açacak ve global ölçekte projeler yapacak.

Tags: 

AGÜ, SAT Merkezleri Arasında

Abdullah Gül Üniversitesi Harvard, Stanford, Yale gibi saygın üniversiteler tarafından kabul gören SAT (Scholastic Aptitude Test) sınavının yapıldığı merkezler arasına kabul edildi.

Tags: 

Çocuklara Girişimcilik Eğitimi

AGÜ Çocuk Üniversitesi çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, AGÜ ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) arasında “Çocuk Girişimciliği Projesi” işbirliği protokolü imzalandı.

AGÜ Korosu'ndan Bahar Konseri

AGÜ Türk Müziği Topluluğu, Bahar Konseri verdi. İkincisi düzenlenen konseri yaklaşık 400 kişi ilgiyle izledi. Şef Zarife Kırdök yönetimindeki Türk Müziği Topluluğu’nun II. Bahar Konseri, Gültepe Kültür Merkezi’nde verildi.